Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na PandoraMT2

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dacie jakiś sposób na najlepszy zarobek na pandzie?

Moj aktualny zarobek jest taki ze mam wlaczony kamer wh anty exp i dropia sztabki na niedzwiedziach.

Jest lepszy sposob?

Opublikowano

Ja jak grałem to bonowałem jeszcze itemki Switch botem, ale i tak według mnie najlepszym sposobem jest właśnie 

drop sztabek, ale lepiej lecą na spotach w M2 niż na niedźwiedziach. ;)

Opublikowano

też myśle ze  dropienie  sztabek i bonowanie perf eq jest najlepszym sposobem na dorobienie się na pandorze 

bo inaczej nie ma jak na expeniu i sprzedawaniu kont też lipnie wyjdziesz jak na ulepszaniu eq 

Opublikowano

Przypomniałem sobie jeszcze jedną rzecz a mianowicie dropienie tych ulepszaczy etc. czyli Diamentów, Skamieniałych Łez itd.

ale to musisz mieć wyższy poziom, to jest też niezły sposób.

Opublikowano

Jak tam jeszcze grałem to fajnie się zarabiało na mapie 150+, świetny drop sztab + metki. ( jak dobrze pamiętam to dropia same sztaby 10 kk)

Opublikowano

Wystawiasz 4 boty w m1 na pieskach i dropisz sztabki.. w tydzień można zarobić 1kkkk, oczywiście jak się chce! ( bana i tak nie wyłapiesz, bo admini mają to gdzieś. ) 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Będę po kolei pisał w zależności od czasu gry ( pierwszy myślnik początki na serwerze, następne - dalsze metody)

Polecam kupno rękawicy na 7 dni.

Na początek:

Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na Anty Expa:

- Robisz postaci i expisz je do 75 lvl'a po czym je kasujesz. Sztaby i yangi przekładasz. W ten sposób zarabiasz na Anty-Expa.

Jeżeli możesz wydać kasę na Anty-Exp:

- Robisz postać z małym lvl'em, pobierasz moda i idziesz dropić na niedźwiedziach kilka godzin.

Okej. Gdy masz już trochę kasy:

- Robisz postać 35 lvl z dobrym eq i jakąś wartością ataku 6/7 bonu i idziesz do świątyni. Dropa polecam zostawić i zrobić sobie nowego.

- Robisz postać 55 lvl z dosyć dobrym eq i idziesz dropić do Red Lasu na pniakach bądź do Lochu Pająków V2. Polecam używać tych obu dropków na zmianę. Ja tak robiłem i ta metoda się sprawdzała.

- Gdy mamy więcej kasy robimy konto do mixowania EQ. Bonujemy na nim głównie EQ z Nieb. Łez, Skórzane Kozaki, Tarcze na 61 lvl. Jeżeli posiadamy bronie na 65 czy też stalki również je bonujemy. Jeżeli mamy więcej kasy możemy również włożyć 6/7 bon. Item wojenny jest bardzo drogi i na tym można zarobić.

- Po większym zarobku robimy postać i bonujemy jej dosyć dobre EQ pod EXP'a. Wbijamy 75 lvl + i chodzimy na DT po trutki i stalki.

- Robimy nową postać bądź expimy jakąś z starych do 160 lvl'a + i dropimy ulepy oraz sztabki. W ciągu całego expa możemy zgarnąć spore kokosy. Polecam również stanąć na 160 + i dropić ulepszacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...